Kamado Express voor allerlei verschillende OFYR accessoires

Kamado Express

Sinds een aantal jaar wordt de OFYR bbq steeds populairder. Er zijn namelijk steeds meer mensen die het gemak van een OFYR barbecue ontdekken. Door middel van deze barbecue is het namelijk mogelijk om met een grote groep tegelijk te barbecueën. Dit is dus ideaal voor een feestje. Op dit moment zijn er een aantal verschillende varianten. Zo kun je gaan voor een variante met een kookplaat van wel 85 centimeter. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kookplaat met een diameter van 100 centimeter. Dankzij de grootste variant kun je met wel 50 personen tegelijk barbecuen. Ben je van plan om binnenkort een OFYR barbecue met bijbehorende accessoires aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Kamado Express. Zij zijn leverancier van allerlei verschillende OFYR artikelen. 

Kamado Express

OFYR accessoires bij Kamado Express

Naast dat je bij Kamado Express terecht kunt voor de verschillende OFYR barbecues, kun je ook hier ook allerlei verschillende handige accessoires aanschaffen. Eén van deze accessoires is de spatel. Door middel van deze spatel kun je alle gerechten gemakkelijk omdraaien. Daarnaast kun je bij Kamado Express terecht voor esthetische accessoires, zoals een oliekan.

Kamado Express

Verschillende glastechnieken

De kans is groot dat je na een tijdje toe bent aan verschillende glastechnieken. Hiervoor kun je ook bij Kamado Express terecht. Zij zijn namelijk leverancier van de Braziliaanse grill set. Hierdoor kun je gemakkelijk een heerlijke Picanha bereiden.