Uit eten Rotterdam

Uit eten RotterdamVoor het festival uit eten Rotterdam

Het was zover, het jaarlijkse festival vol met jazz, waar ik vanaf mijn zestiende al naar toe ga, begon weer! Ik had de kaartjes al en ook al overnachtingen geregeld. Voor mij is het altijd weer een feestje deze drie dagen. Ik heb een oude vriend in Rotterdam, en elk jaar hebben we ook een vaste traditie om het festival te openen met een drankje of een etentje. Een dag van te voren belde hij mij op en zij dat hij een Uit Eten Rotterdam tent had ontdekt, die mij niet moest ontgaan. Ik zocht Uit Eten Rotterdam op en dit zag er inderdaad bijster goed uit. Rond zeven uur kwam ik binnen en zag ik hem al zitten. Ik kreeg gelijk een glimlach op mijn gezicht. Het eten was fantastisch en we hadden veel bij te kletsen. We kwamen gelijk al in een goede flow qua praten. Dit was geweldig, we kwamen dichter bij elkaar dan ooit te voren.

Uit eten Rotterdam was het begin van een top avond

De tent, Uit Eten Rotterdam, had een fantastische sfeer en wij hadden het samen geweldig. Toen ik op mijn horloge keek zag ik dat ik al moest gaan, anders ging ik de eerste avond van het festival missen, en hoe gezellig het ook was, daar had ik geen behoefte aan. Omdat we het erg jammer vonden dat we het gesprek nu al moesten af kappen, kwam hij met een impulsief idee. Hij vroeg of er nog kaartjes waren en ik nam aan van wel. Toen besloot hij, op de bonnefooi, met mij mee te gaan. Geweldig! We kwamen er aan en hij kon inderdaad nog een dagkaart kopen. Vol vreugde liep ik het festival terrein op. En ik ging geweldige muziek horen, en ik was met mijn maatje. De avond was echt bijzonder en magisch.

 

Geef een reactie