Lekker buitenlandse gerechten

Sinds ik de site van Wereld van Culturen heb ontdekt, ben ik mij gaan verdiepen in buitenlandse gerechten. Normaal gesproken maak ik altijd lekkere gerechten en vooral gerechten die uit het buitenland afkomstig zijn. Daarom was ik bijzonder blij toen ik deze site ontdekte, de lekkerste gerechten uit de hele wereld kan je hierop terug vinden. Deze gerechten zijn bijna gratis te verkrijgen, het enige wat gevraagd wordt voor de overload aan goede informatie is een kleine donatie, welke online te geven is. Zo was ik een lekker gerecht tegengekomen waar ik wel interesse in had, toch maar eens uitproberen om te maken.   

Lekker gegeten

Nadat ik de nodige informatie van het internet had gehaald over de buitenlandse gerechten ben ik naar de winkel gegaan om inkopen te doen. Vanavond staat er kokosrijst met okra uit Jamaica op het menu. Maar ook de Marokkaanse amandelkoekjes lijken mij een heerlijk lekkernij en ook die ga ik proberen te maken. 

De bedoeling van deze site is om verschillende culturen met elkaar in contact te brengen. Dit gebeurt door middel van Fairtrade Producten en informatie die je op deze site kan lezen. Mocht je interesse hebben ga dan naar de site van Wereld van Culturen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.