Review: Joost Donders BBQ

slider_bbq1-940x219Als afsluiting van het voetbalseizoen, heb ik een tijdje geleden een BBQ georganiseerd. Nu vind ik BBQ’en erg leuk om zelf te doen, maar voor een grote groep vind ik het te veel gedoe om zelf achter de BBQ te gaan staan. Daarom had ik ervoor gekozen om niet zelf te gaan bakken bij de BBQ, maar een bedrijf in te huren om dit voor mij te doen. Door wat rond te zoeken op het internet, kwam ik uiteindelijk bij Joost Donders BBQ terecht. In deze review lees je wat ik van de service van Joost Donders BBQ vond.

IMG_0980-1500x350
Alles wordt uit handen genomen

Wat ik erg prettig vond, was het feit dat de gehele BBQ uit handen werd genomen. Meestal als je een BBQ of ander etentje organiseert ben je zelf de hele tijd aan het lopen, maar nu hoefde ik dus eigenlijk niets te doen. Het vlees werd voor me gebakken en opgediend en ik kon lekker blijven zitten.

on-the-grill-1500x350
Het beste vlees

Daarnaast ben ik niet alleen te spreken over het feit dat ik niets hoefde te doen, maar ook zeker over de kwaliteit van het vlees. Het vlees van de BBQ van Joost Donders is oprecht het lekkerste vlees dat ik ooit tijdens een BBQ geproefd heb, dus de belofte dat Joost Donders met 20 jaar ervaring het beste vlees aan kan bieden is zeker uitgekomen. Ik ben dan ook honderd procent tevreden over de BBQ en zou deze BBQ echt iedereen aanraden.