Restaurant met culinaire visgerechten

Ben jij  op zoek naar een restaurant waar culinaire visgerechten worden geserveerd? Dan moet jij echt bij restaurant: De Eetkamer zijn. In dit restaurant hangt een hele gezellige sfeer en het personeel is heel vriendelijk. Daarnaast is de kwaliteit van de maaltijden heel erg goed. Mijn man en ik houden vooral van gerechten wat uit de zee komt. Daarom zochten wij een lekkere eetgelegenheid in Tilburg. Toen wij aan het winkelen waren in het winkelcentrum in Venray, kwamen wij dit restaurant tegen. wij zijn toen gelijk naar binnen gelopen en hebben daar een afspraak gemaakt om daar te komen eten. Die avond zijn wij met zijn tweeën daar heen gegaan.

Culinaire visgerechten

Heerlijk gegeten

Bij binnenkomst werden wij heel gastvrij ontvangen. Op de menukaart staan heerlijke gerechten op uit de Normandische/Bretonse keuken. Je waant je echt aan de Franse kust. Een kleine greep wat er op de kaart te krijgen is, is:

  • Mosselen
  • Zeetong
  • Zeebrasem
  • Bouillabaisse

Wat jij echt hier eens moet eten is kreeft. Dat is namelijk een echte specialiteit van de koks. Wij hebben hier dan ook gebruik van gemaakt en de kreeft smaakte voortreffelijk. Ook is het mogelijk om bij dit restaurant gerechten af te halen. Kijk ook eens op de website voor de mogelijkheden.