Eten bij Bistro de Bron

restaurant-loenen1 SONY DSCBen je opzoek naar een lekker restaurant in de buurt van Brummen, waar je even heerlijk kunt lunchen of lekker kunt dineren? Dan ben je aan het goede huis bij Bistro de Bron. Bistro de Bron ligt op een paar minuten afstand van Brummen en vlak bij het Apeldoorns kanaal.

Bistro de Bron Brummen

Het restaurant heeft zijn naam te danken aan de vele bronnen die de omgeving heeft. Midden in het mooie Veluwse landschap kun je een heerlijk drankje of hapje eten met je vrienden of familie. Het interieur is klassiek en sfeervol ingericht waardoor de sfeer in het restaurant erg warm is en erg gezellig. Onze medewerkers staan open voor al je vragen en willen deze graag voor je beantwoorden. Op onze kaart staan Nederlandse en Franse gerechten en ook bieden wij speciale seizoensgerechten aan zoals asperges, mosselen en wildgerechten.

Reserveren

Wil je reserveren bij Bistro de Bron? Dat kan via onze website. Vul je gegevens in en stuur het op. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je openen over de mogelijkheden. Ook kun je natuurlijk bellen naar het restaurant om te reserveren.

Wil je graag meer informatie over het restaurant of wil je contact opnemen? Ga dan snel naar onze

website.