Wat zeg je niet met chocolade?

gefeliciteerd chocolade bezorgen

Vooral vrouwen staan bekend om hun liefde voor chocola, maar ook mannen blijken er niet vanaf te kunnen blijven. In Nederland eet een gemiddeld persoon zo een 5.1 kilo chocolade weg per jaar. Echter, dit is nog niks vergeleken met de mensen uit Zwitserland die het meeste chocola consumeren van Europa. Uit onderzoek blijkt dat zij zo een 8.8 kilo aan chocolade per persoon per jaar op eten. Dit laat dus wel zien hoe populair chocolade is bij iedereen. Naast dat chocolade voor jezelf kopen is het ook een heel populair geschenk om te geven en bestaan er veel online geschenk services die chocolade bezorgen. Er kan tegenwoordig zoveel met chocolade gezegd, gegeven en gemaakt worden dat er altijd wel wat leuks tussen zit.

Wees romantisch met chocolade.

Iets waarvoor chocola al vele jaren wordt gebruikt is natuurlijk om de liefde te verklaren. Vooral tijdens Valentijnsdag zie je kilo’s aan chocolade in de winkels liggen en is dit één van de beter verkochte cadeaus. Of dit nu in het Valentijn thema is ontworpen, als lekker doosje bonbons wordt gegeven of  gewoon lekkere chocolaatjes op zichzelf. Naast bloemen is chocolade natuurlijk een ontzettend romantisch cadeau om te geven.

Zeg bedankt met chocolade.

Ook chocolade wordt veel gebruikt om iemand ergens mee te bedanken. Bijvoorbeeld wanneer iemand iets heeft gevonden dat van jou is en heeft terug gebracht, wanneer iemand jou ergens mee heeft geholpen of wanneer je iemand gewoon heel graag wilt bedanken voor wat hij of zij heeft betekend voor jou. Vooral wanneer deze persoon nog niet helemaal bekend is bij jou is chocolade het perfecte cadeau om te geven. Juist omdat iedereen het lust en er zoveel verschillende varianten bestaan.

Zeg gefeliciteerd met chocolade.

Een andere manier om chocolade te gebruiken als cadeau is speciale gefeliciteerd chocolade. Dit kan voor zijn of haar verjaardag, afstuderen, nieuwe baan/huis of met een ander feestelijke gelegenheid. Ook hier komt chocolade goed uit om te geven als cadeau wanneer je de persoon niet zo goed kent. Met chocolade weet je gewoon altijd dat je goed zit.  

Natuurlijk kan je gewoon een lekkere reep chocolade kopen en ben je klaar. Echter, tegenwoordig kun je zoveel kanten op dat je hierover nog best lang kunt nadenken. Zo kun je onder andere kiezen tussen speciale giftboxen, leuke chocolademelk op een stokje, naar luxe bonbons, of kant en klare chocolade fondues. Al deze verschillende soorten pakketten maakt het geven van chocolade al helemaal interessant en leuk. Zorg er alleen voor dat je het niet zelf al hebt opgegeten.