Gebaksvitrine: een goede presentatie is essentieel


Als er iets belangrijk is bij het runnen van je horecazaak, dan is het wel een goede presentatie. Mensen zijn visueel ingesteld, dus ze vinden het prettig als ze eerst kunnen zien wat ze bestellen. Met een gebaksvitrine, waarin je je producten mooi presenteert, zullen je verkopen ineens flink omhooggaan. Er bestaan echter verschillende soorten vitrines. Daarom helpen we je hier op weg met meer informatie over de verschillende soorten en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Gebaksvitrine in de vorm van een tafelmodel

Wil je graag een kleine, praktische gebaksvitrine? Neem dan eens een kijkje in het assortiment aan tafelmodellen. Dit zijn handige koelvitrines, die je gemakkelijk op een toonbank zet. Hier kun je enkele producten, die gekoeld moeten blijven, in de kijker zetten. Denk aan gebakjes, vers belegde broodjes en snacks. Door alles netjes hierin uit te stallen, zullen je klanten nog sneller getriggerd worden om een van deze lekkernijen te bestellen. De tafelmodellen zijn bovendien verkrijgbaar in diverse maten van klein en compact tot ruimere varianten.

Een opvallende staande gebaksvitrine

Blinkt jouw horecazaak onder meer uit vanwege de lekkere gebakjes en taarten? Zet deze lekkernijen dan extra in de kijker in een staande gebaksvitrine. Daarmee trek je meteen de aandacht. Je zult zien dat iedereen die in jouw zaak binnenstapt, wel even een oog zal laten vallen op die lekkere taartjes. Wie kan ze nu nog weerstaan?! Er bestaan eveneens roterende koelvitrines of praktische verrijdbare staande gebaksvitrines. Misschien moet jouw vitrine ook beschikken over een vriesgedeelte? Ook daarvoor bestaan goede oplossingen. Bedenk vooraf goed waarvoor je de vitrine precies wilt gebruiken en waar in de zaak deze moet komen te staan. Tip: kies voor een strategische plek, zodat je klanten er langs moeten lopen! 

Is gebak jouw ding? Kies dan voor een gebak toonbank!

In restaurants, tearooms, lunchrooms en cafés kan een tafelmodel of een staande gebaksvitrine voldoende zijn. Is gebak echter waar alles om draait in jouw zaak? Dan mag een complete gebak toonbank met koeling natuurlijk niet ontbreken. Dit is het middelpunt van jouw zaak, want hierin stal je al jouw troeven uit. De gebogen voorruit zorgt ervoor dat je klanten goed kunnen zien wat je allemaal te bieden hebt. Daarnaast is de toonbank voorzien van goede verlichting. Ook mogen andere functionaliteiten, zoals elektronische besturing, digitaal display, automatische ontdooiing en een uittrekbare dooiwater bak, niet ontbreken. Bied je naast gebak ook ijs aan? Zorg dan ook dat je beschikt over een goede ijsvitrine!

Gebaksvitrines in diverse designs

Als horecaondernemer moet je voor elke nieuwe investering in je zaak oog hebben voor de verschillende aspecten, die hierbij komen kijken. Zo moet de investering natuurlijk praktisch zijn, daarnaast moet het binnen je budget passen, maar vergeet daarbij niet om ook naar het design te kijken. Je nieuwe gebaksvitrine moet uiteraard opvallen, maar mag niet uit de toon vallen bij de rest van het interieur van je zaak. Daarom zijn ook deze vitrines in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar: strak en modern, chique en stijlvol of juist speels en trendy. Zoek je een vitrine in zwart, wit, zilver of bijvoorbeeld met hout? Er is van alles mogelijk!