Bestel nu paranoten online!

paranoten

Je ziet ze vast wel een in de winkel liggen en neemt ze wellicht af en toe mee, namelijk paranoten. Maar nu kan je ze ook gemakkelijk online bestellen. Deze noten zijn erg gezond en hebben daarom ook veel verschillende soorten vitamines en mineralen in zich. Wat het meeste in deze noten zit is namelijk selenium. Dit is een mineraal die je rode bloedlichaampjes beschermt in je lever. Deze heb je nodig om een gezonde lever te behouden. Wanneer je deze noten gaat eten dan moet je er wel voor zorgen dat je niet teveel van deze noten gaat eten. In zo’n honderd gram van deze noten zit namelijk 1917 mcg selenium terwijl je lichaam maar 300 mcg op een dag nodig heeft. Je hoeft er dus niet al te veel van te eten. Als je deze noten vandaag nog bestelt dan heb je ze in de meeste gevallen morgen nog in huis.

paranoten

Andere voordelen

Andere voordelen van het eten van deze paranoten zijn natuurlijk andere mineralen en vitamines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eiwitten, onverzadigde vetten, calcium en fosfor. Calcium is vooral voor jonge kinderen belangrijk wanneer ze nog vol in de groei zijn. Dit komt omdat calcium goed voor je botten is en dit maakt de botten sterker. Dit is dan ook niet alleen voor kinderen, maar voor mensen van elke leeftijd die last heeft van zwakkere botten!

Lekker om mee te koken

Een van de lekkerste manieren om paranoten te eten is om ze te gebruiken in verschillende recepten die je gemakkelijk online kunt vinden. Op deze manier kan je wanneer je de noten niet super lekker vindt ze toch binnen krijgen door ze in een gerecht te gebruiken. Op deze manier hoef je ze dan niet eens per se te proeven, maar krijg je wel alle vitamines en mineralen binnen die deze noten bevatten.