Mooiste dag van je leven

Voor de mooiste dag van je leven heb je veel over. Je gaat je liefde voor je partner bezegelen en wilt een levenslange prachtige dag in je geheugen prenten. Om de beloft aan elkaar nooit meer te vergeten. In goede en slechte tijden. Een onvergetelijke dag waarin je je wilt onderdompelen en eindeloos en zorgeloos van wilt genieten. Dat kan als alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld. Van tevoren is er voor het bruidspaar een heleboel te regelen. Jurk, taart, uitnodigingen, bloemen, diner en trouwlocaties. Alles wordt zorgvuldig gewikt en gewogen. Vooraf de goede keuzes maken scheelt je een heleboel stress op de dag die onvergetelijk moet worden.

Geen feest zonder lekker eten

Hoe je je feest ook viert; in elke cultuur wordt er gefeest met gasten, cadeau’s, drank en lekker eten. Verwennerij en zorgeloos genieten staan bovenaan op zo’n dag. Van een vijf gangendiner op de bruiloft tot lekkere Luxe broodjes bestellen om te vieren dat op je werk een grote klant is binnengehaald of een project eindelijk succesvol is afgerond. Lekker eten kan ook troostend werken. Het haalt even overal de scherpe kantjes af. Er is altijd wel iets te vieren of een reden voor een extraatje. Je moet het zien.

Dagelijkse kost

Ook de gewone dagen verdienen soms een extraatje. Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, moet je je af en toe verwennen. Jezelf en je collega’s of gezin een verwennerijtje gunnen kun je gemakkelijk doen door belegde broodjes bestellen. Vers klaargemaakt en thuisbezorgd met gezonde en toch lekkere ingrediënten zodat je er ook nog eens een goed gevoel aan overhoudt. Voor alle smaken en levensstijlen is er wel een variant. Van broodje carpaccio voor de vleesliefhebbers tot eentje met veel groenten voor de vegetariers. Verantwoord en heerlijk.