Tips voor een goede horeca koelkast

koelkast

Doel van een horeca koelkast

De horeca koelkast is slechts een brede term voor het beschrijven van alle apparatuur die kan worden gebruikt om dingen koud te houden. De koelkast voor horeca heeft echter verschillende vormen met speciale kenmerken. Display-koelkasten kunnen bijvoorbeeld het beste worden gebruikt voor het uitstallen van taarten en drankjes aan klanten in een banketbakkerij, café of bar. Deze koelkast voor horeca is speciaal gemaakt met transparant glas en andere aantrekkelijke eigenschappen om de aandacht van mensen te trekken op wat er in zit. Om deze reden moet een cateraar of restauranthouder eerst bekijken waarom het bedrijf een koelkast koopt of een commerciële koelkast koopt.

Grootte

Als u niet de juiste maat horeca koelkast gaat kopen, kunt u ofwel geld verliezen door een grotere maat te kopen, ofwel spijt krijgen van het kopen van een kleinere maat. Maar voordat u de grootte van de commerciële koelkast voor uw cateringservice of restaurant beslist, moet u rekening houden met de volgende factoren.

Horeca koelkast

Het aantal items dat moet worden opgeslagen

De hoeveelheid van de voedingssubstantie die in de koelkast moet worden bewaard, bepalen de binnen afmetingen van de horeca koelkast veel. Dit is ook afhankelijk van de grootte van uw restaurant en het aantal klanten dat dagelijks wordt ontvangen. Een ander ding dat van invloed is op het aantal items dat in de koelkast wordt bewaard, is het aantal etenswaren op uw menu. Een horeca koelkast kopen van groot formaat, zal het aantal keren dat een restaurant bederfelijke etenswaren moet bestellen, verminderen en ze zullen niet eerder zonder materiaal komen te zitten.

Begroting

De kosten van koelkasten variëren afhankelijk van hun grootte, compartimenten en extra functies. Koelkasten met dubbele glazen deuren zijn meestal het duurst, terwijl vrieskisten minder duur zijn. Ondertussen hoeft een bedrijf geen lening te regelen om een ​​nieuwe koelkast te kopen omdat ze ook gemakkelijk een gebruikte kunnen kopen. Een tweedehands commerciële koelkast kan een betere vervanging zijn voor een kapotte koelkast of dienen als een oplossing voor een beginner in het bedrijf. Daarom speelt uw budget een belangrijke rol bij het bepalen van uw keuze voor de koelkast.