Top 3 mooiste dubbelwandige koffieglazen

Dubbelwandige koffieglazen zijn op dit moment zeer populair. Dit zijn glazen met een dubbele wand, waardoor er sprake is van een betere isolatie. De koffie wordt minder snel koud en de buitenkant van het glas wordt juist minder snel heet. Heb je er ook vaak last van dat het laatste beetje koffie uit je glas koud is? Als je dubbelwandige koffieglazen koopt, zul je hier voortaan veel minder snel last van hebben! Er zijn verschillende koffieglazen met dubbele wand om uit te kiezen. Wij hebben een top 3 voor je opgesteld!

3. Bodum Pavina 0,08 l

De inhoud van de Bodum Pavina dubbelwandige koffieglazen is slechts 80 milliliter. Deze glazen zijn dan ook vooral geschikt voor de espressoliefhebber. De Bodum Pavina glazen zien er prachtig uit, en zijn dan ook een zeer goede keuze. Bovendien zijn deze glazen vrij scherp geprijsd. Als je geen espresso drinkt, kun je beter voor een iets groter formaat gaan.

2. Glaez Latte Macchiato koffieglazen 350 ml

De Glaez Latte Macchiato koffieglazen van 350 ml zijn geschikt voor de mensen die grotere hoeveelheden koffie drinken. Deze glazen zijn ideaal voor de liefhebber van de Latte Macchiato, want deze koffie wordt vaak in hoeveelheden van ongeveer 350 ml geserveerd. De dubbelwandige koffieglazen van Glaez zien er goed uit en worden met de hand geblazen. Glaez heeft overigens ook handgeblazen dubbelwandige glazen met een ander volume. Zo zijn de glazen ook verkrijgbaar met een inhoud van 250 ml en 450 ml.

1. VDN dubbelwandige koffieglazen van 70 ml

De VDN glazen van 70 ml zijn nog een type dubbelwandige koffieglazen die vooral geschikt zijn voor de espressodrinker. Deze glazen hebben dankzij de gebogen rand een unieke look. Deze unieke vorm zorgt er overigens ook voor dat je zeer comfortabel uit de glazen kunt drinken. Dat zorgt ervoor dat deze glazen niet te vergelijken zijn met andere dubbelwandige koffieglazen.