Altijd degelijk en kwaliteit

Monolith

Ben je op zoek naar een goede bbq waar kwaliteit hand in hand gaat met degelijk, dan ben je vast bekend met het Duitse merk Monolith. Verschillende modellen die allemaal dezelfde eigenschappen hebben, zeer hoge kwaliteit en degelijk. Grillen, roosteren om de lekkerste maaltijden te bereiden, vlees wat bijzonder mals blijft zoals vlees hoort te zijn. Groente blijft lekker knapperig, geen doordrenkte groente door het vet, maar genieten van de authentieke smaak van welke groente ook.

Vier modellen om van te genieten

Of je nu met zijn tweeën bent, of je wilt regelmatig met vrienden of familie genieten van een heerlijke bbq. Van de Monolith zijn er vier modellen waaruit je een keuze kunt maken, de Junior is lekker klein en compact maar zijn prestaties zijn niet minder dan de andere modellen. Verkrijgbaar in twee kleuren, naar wens met en zonder wieltjes. Perfect om met je partner op balkon te gebruiken, en de lekkerste gerechten te bereiden om van te genieten.

Monolith

Grillen en roken

Wat je met een normale bbq niet kunt doen, kun je met de verschillende modellen van Monolith wel doen. Roken, grillen, slow cooken en nog meer manieren om je producten te bereiden. Door het verwijderen van de deksel, heb je een enorm oppervlak om nog meer maaltijden te bereiden. Het topmodel is zelfs voorzien van een ingebouwde ventilator, 55 cm grillrooster om nooit ruimte tekort te komen. Natuurlijk kun je ook kiezen of je een rijdend model wilt, met wieltjes en eventueel zijtafels om al je accessoires op te leggen tijdens het bereiden.