Borrelen in corona tijden

videobelborrel

De corona tijden zijn helaas nog steeds niet voorbij. Maar gelukkig zijn de vooruitzichten positief. Voor nu moeten we echter nog wel veel online doen. We kunnen bijvoorbeeld nog geen fysieke feestjes of borrels geven. Gelukkig is daar een goede oplossing voor verzonnen, namelijk de videobelborrel. Online borrelen met je vrienden, familie of collega’s om zo op een veilige manier toch een feestje te kunnen vieren. In dit artikel zullen we je vertellen waar je allemaal aan kan denken of op moet letten bij zo’n online borrel. Zo ben je straks helemaal op de hoogte van deze moderne soort van borrelen en kan je misschien zelf ook wel een online borrel gaan organiseren. 

videobelborrel

Het platform om te borrelen

Allereerst heb je natuurlijk een online platform nodig om met z’n allen te kunnen videobellen. Het is natuurlijk iets minder gezellig dan met z’n allen bij elkaar zitten, maar er zitten ook een heleboel voordelen aan. Zo hoef je bijvoorbeeld geen ruimte te regelen. Je hoeft geen setting op te bouwen en je hoeft achteraf ook niet op te ruimen. Best ideaal dus eigenlijk. Een aantal platformen waarop je online zou kunnen gaan borrelen zijn skype, google meet, teams en zoom. Je hebt van de meeste vast wel eens gehoord. Kijk eens welke voor jou en je vrienden, familie of collega’s het beste gaat werken. 

Borrelpakketten voor de gasten

Bij een borrel hoort natuurlijk allerlei lekkers. Hapjes en drankjes zijn onmisbaar. Maar nu de borrels dus online plaats moeten vinden, wordt het wat lastiger om jouw gasten van hapjes en drankjes te voorzien. Gelukkig is daar een hele eenvoudige oplossing voor, namelijk het borrelpakket. Je kan zelf een pakket samenstellen of eenvoudig een pakket op internet bestellen. Breng ze naar je gasten of laat ze afleveren en klaar is Kees. Iedereen heeft z’n benodigdheden voor de borrel nu in huis, dus je bent helemaal klaar om te gaan borrelen. Ook al is een online borrel wat anders dan anders, het hoeft dus helemaal niet zo gek te zijn.